085 - 580 41 64

Opslagruimte nodig in Velsen?

Ruimtegebrek in Velsen? Bel nu!

Heeft u geen goede opslagplek voor uw goederen in Velsen, zoals uw inboedel of overbodige meubelen? Huur dan een (tijdelijke) opslagruimte in Velsen bij ons. Wij bieden u namelijk de oplossing voor ruimtegebrek in Velsen! Bij ons heeft u de mogelijkheid om een opslagunit te huren voor al €1,40 per week! U krijgt de eerste maand gratis en u bepaalt zelf voor welke periode u de unit huurt. Op die manier betaalt u nooit teveel.

Ruimtegebrek voor motor of auto?

Weet u niet waar u uw motor of auto moet laten? Heeft u hier geen plek voor thuis? Huur dan opslagruimte bij ons in Velsen en maak van uw ruimtegebrek verleden tijd. Wij bieden units aan, waar uw voertuig warm, droog en veilig staat gestald. Ook beschikken wij over beveiligde parkeerplaatsen in Velsen die 24 uur per dag beveiligd zijn met camera’s en hekwerk. Los uw ruimtegebrek in Velsen op door onze hulp in te schakelen. Dit doet u door te bellen naar 085 - 580 41 64. Of vul het contactformulier hiernaast in en u hoort zo snel mogelijk van ons.

 

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Diensten

  • Opslagruimte
  • Archiefopslag
  • Beveiligde opslag
  • Miniopslag
  • Motorstalling

Werkgebied

Velsen en omstreken

Hoofdvestiging