085 - 580 41 64

Opslagruimte nodig in Velsen?

Archiefopslag in Velsen nodig?

Archiefopslag kan gebruikt worden voor de opslag van belangrijke documenten of zakelijke goederen. Als bedrijf heeft u bepaalde zaken niet altijd nodig en het is handig om daar een opslagplek voor te hebben. Heeft u een onderneming in Velsen of in de omgeving van Velsen en zoekt u archiefopslag? Bij ons bent u dan aan het juiste adres!

Veilige archiefopslag in Velsen

Bij ons kunt u er zeker van zijn dat de opslagruimte in Velsen veilig is. Onze archiefopslag in Velsen wordt namelijk 24 uur per dag beveiligd en is uitgerust met een individueel alarm. De lucht in de verwarmde archiefopslag wordt afgezogen door een speciaal afzuigingssysteem. Er wordt met grote zorg omgegaan met uw spullen, dus deze kunt u met een gerust hart bij ons opslaan. U kunt op ieder moment zelf toegang krijgen tot uw archief met een eigen toegangscode. Daarnaast zorgt ons unieke efficiƫnte archiefbeheersysteem ervoor dat een specifieke archiefdoos snel te vinden is.

Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of voor het direct huren van archiefopslag in Velsen. Bel daarvoor gratis naar 085 - 580 41 64 of vul het hiernaast weergegeven contactformulier in.

 

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Diensten

  • Opslagruimte
  • Archiefopslag
  • Beveiligde opslag
  • Miniopslag
  • Motorstalling

Werkgebied

Velsen en omstreken

Hoofdvestiging