085 - 580 41 64

Opslagruimte nodig in Velsen?

Motorstalling in Velsen

Wij bieden in Velsen en in de omgeving van Velsen ook motorstalling aan. Deze stalling is bedoeld om uw motor warm en droog te laten overwinteren. Als u in de binnenstad van Velsen woont, heeft u wellicht zelf geen mogelijkheid om uw motor binnen te zetten in de de koude maanden. Onze motorstalling in Velsen biedt dan de uitkomst. Onze motorstalling is daarnaast ook zeer goed beveiligd en is specifiek ingericht voor de stalling van motoren.
We bieden in Velsen drie verschillende typen motorstalling:

– Budget: uw motor staat in een unit met meerdere motoren
– Comfort: uw motor staat in een eigen ruimte
– Comfort +: een eigen ruimte voor twee motoren

Ook op zoek naar motorstalling?

Of u nu als particuliere motorbezitter een ruimte zoekt of als motordealer stallingsruimte tekort komt: voor iedereen hebben wij de juiste motorstalling er tussen zitten in Velsen. Wilt u meer weten over de mogelijkheden en tarieven voor onze motorstalling in Velsen? Of heeft u behoefte aan reguliere opslagruimte in Velsen? U kunt ons bereiken via het nummer 085 - 580 41 64 of door ons contactformulier in te vullen. Een medewerker zal dan contact met u opnemen.

 

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Diensten

  • Opslagruimte
  • Archiefopslag
  • Beveiligde opslag
  • Miniopslag
  • Motorstalling

Werkgebied

Velsen en omstreken

Hoofdvestiging